Matkailuautot / kevyet yhdistelmät

www.rengaspainevalvonta.com
Sarja matkailuautoille ja kevyille yhdistelmille
Esimerkki sarjan sisällöstä
TCSE TPMS anturi
TCSE rengaspaineanturi
TCRR vahvistin- / perävaunu-moduli
TCRR vahvistin- / perävaunu-moduli

 

Nämä astetta järeämmät järjestelmät, on tarkoitettu kiinteämpään asennukseen, eikä näytössä ole Solar-sarjojen tapaan aurinkokennoa, vaan mukana toimitetaan latausjohto, tupakansytyttimeen, sekä kiinteään asennukseen. Näytölle on myös telinevaihtoehdot, imukupilla tuulilasiin kiinnittämistä varten, tai rakenteisiin ruuvattavaksi.

Pitkien ajoneuvojen, kuten vaikkapa linja-autot, tai erityisesti perävaunujen yhteydessä voi olla tarpeen käyttää signaalivahvistinta, varmistamaan antureiden yhteys näyttöön. Perävaunujen yhteydessä vahvistin voidaan sijoittaa vetoautoon, tai vaunuun, kulloinkin parhaiten soveltuvalla tavalla. Anturin ja näytön väliin jäävien rakenteiden määrästä ja materiaaleista riippuen, suurin toimiva etäisyys, anturin ja näytön, tai anturin ja vahvistimen välillä voi olla n. 7m.

Käytettäessä useita vaunuja, vahvistimen asentaminen vaunumoduliksi mahdollista vaunun antureiden rekisteröinnin vahvistimeen. Tämän avulla, vaihdettaessa vaunua, ei vaunun antureita tarvitse uudelleen rekisteröidä näyttöön, vaan kerrotaan ensin vaunun irtikytkennästä, edellisen vaunun kanssa ja uusi liitetään painamalla nappia vaunumodulissa ja sen jälkeen näytössä. Antureiden tiedot ja asetetut valvontarajat tulevat automaattisesti, vaunumodulina toimivasta vahvistimesta.

TC215B laitteisto pystyy valvomaan enintään 12 rengasta, kuudella akselilla, joista kolme vetoautossa ja kolme akselia perävaunussa.

Näyttö voidaan kytkeä sekä 12V, että 24V sähköjärjestelmiin.

Järjestelmässä käytetään 9g painavia TCSB-antureita. Suurin rengaspaine näillä antureilla on 6,8bar ja kuten muutkin anturit, myös TCSB mittaa paineen lisäksi myös lämpötilaa, antaen kuljettajalle tiedon mahdollisesti laahaavasta ja kuumenevasta jarrusta, yms. Mikäli kovempia paineta käytetään, vaikka vaunun renkaissa, voidaan näyttöön liittää niille sopivat anturit, kuten TCSE (max 13bar).