Etävalvonta / Fleet Management

www.rengaspainevalvonta.com
TeleTPMS-etävalvontamoduli
TeleTPMS, etävalvontamoduli
TCSI TPMS anturi
TCSI rengaspaineanturi
TCRR-signaalivahvistin
TCRR signaalivahvistin

 

TeleTPMS-etävalvontamoduli sisältää myös GPS-vastaanottimen, jolloin rengaspaineen lisäksi yrityksen kalustoa valvovan henkilöstön käyttöön saadaan myös ajoneuvojen paikkatieto. Kun jokaiseen vaunuun asennetaan oma TeleTPMS-moduli, saadaan vaunut valvonnan piiriin, vetoautosta huolimatta. Eli ei haittaa vaikka vaunija liikkuttelisivat myös alihankkijat, tai muut ulkpuoliset tahot.

Turvallisuus ja polttoainetalous paranee rengasvalvonnan lisäksi myös paikkatiedon avulla, kun konttoriltakäsin voidaan havaita suunnitellulta reitiltä poikkeamiset, joko eksymisen, tai mahdollisen kaappauksen / ryöstön seurauksena. Ohjeita ja apua voidaan toimittaa viiveettä. Samalla myös pysäköityjen irto-vaunujen varkaudet tulevat esille.

Tele-TPMS:n yhteydessä voidaan lisäksi ajoneuvoissa käyttää TC215/TC38-näyttöjä, antamaan kuljettajalle viiveetön informaatio ajoneuvonsa tilasta. Modulissa on sisäinen akku, joka latautuu ajoneuvon ollessa ajossa ja riittää pitkäksi aikaa, ajoneuvon seistessä. Soveltuu 12V ja 24V järjestelmiin.

Jos Tele-TPMS on vain vetoautossa, on perävaunut mahdollsita varustaa automaattisella tunnistuksella, jolloin kuljettajalta ei vaadita mitään ylimääräisiä toimenpiteitä.

Ajoneuvon ollessa ajossa, tiedot välitetään palveluun 5 minuutin välein. Tiedon välitys tapahtuu kuitenkin välittömästi, yhdenkin hälytyksen aktivoituessa. Ajoneuvon ollessa pysäköitynä, renkaiden valvontaa jatketaan, mutta tiedot päivittyvät palveluun 12 tunnin välein. Modulin toimiessa sisäisen akun varassa (irrotettu perävaunu, tai vetoauto, päävirta pois kytkettynä), renkaita ei valvota, mutta GPS-sijainti välitetään palveluun 12 tunnin välein.

 

Joko teillä on etävalvontajärjestelmä, ilman rengaspainevalvontaa?

Ei hätää. Ratkaisu voi hyvinkin löytyä OEM-tuotteistamme.

Selvitetään yhdessä etävalvontajärjestelmänne toimittajan kanssa, pystytäänkö CAN-väylään liitettävän anturivastaanottimemme avulla lisäämään puuttuva ominaisuus, nykyiseen järjestelmäänne. Tämä voi olla hyvinkin kustannustehokas ja helppo ratkaisu.